fbpx

Handelsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser er gældende ved at handle igennem Vandhundens Webbutik. Der tages forbehold for prisændringer, trykfejl, udsolgte varer samt ændringer i produkterne.

Salg

Alle priser i shoppen er inklusive moms samt danske afgifter.

Inden du godkender din bestilling kan du se en oversigt over, hvad du køber samt hvad der skal betales inklusive forsendelsesomkostninger.

Når du har gennemført din bestilling, bliver der sendt en automatisk ordrebekræftelse på e-mail, der indeholder aftalen mellem dig og vandhunden.

Når din bestilling er pakket og klar til afsendelse, modtager du en faktura på e-mail, for at skåne miljøet. Faktura gælder som den endelige prisaftale mellem dig og Vandhunden. Gem den eller tag et print, da den fungere som din kvittering.

Har du spørgsmål forud for din bestilling er du altid velkommen til at kontakte os.

Betaling

I webshoppen kan der betales med følgende kort:
VISAdankort, VISA,  mastercard, ViaBill og MobilePay.
Vi trækker først beløbet på din konto når varen sendes.

Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.
Når du indtaster kortinformationer, sker overførslen krypteret.

Der anvendes SSL-kryptering, der giver en meget stor sikkerhed for fortrolige oplysninger ikke kan opsnappes af tredjepart. Sikkerheden bliver løbende kontrolleret af nogle af landets dygtigste IT-sikkerhedskonsulenter.

Derfor kan du roligt handle med betalingskort hos os.

Levering

Vi leverer så hurtigt som muligt, er varen på lager og bestillingen er afgivet inden kl 12.00, vil den som udgangspunkt blive afsendt samme dag. For at holde forsendelsesomkostningerne nede, vil der blive genbrugt så mange papkasser som muligt.

Ved ordre på et beløb under 200 kr. (fragt ikke iberegnet) kan der ikke forventes at pakken bliver sendt på daglig basis

Forsendelsen sker fortrinsvis med BRING, køber du for over kr. 800, – er forsendelsen gratis. Er det købte beløb på 1000 kr. vil GLS som udgangspunkt blive valgt da de forsikre for større beløb

Levering af pakken fra Vandhunden anses for sket, når fragtfirma har anmeldt forsendelsen afleveret på leveringsadressen.
Risikoen for varer købt hos Vandhunden overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

Levering med fragtfirma vil kun kunne ske til pakkeshop og ikke til privat adresse.

Reklamation

Efter købeloven er der en reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Bemærk at reklamation omfatter produktionsfejl eller lign. ikke skader, flænger eller lign. forvoldt ift. brug.

Vi refunderer de udgifter som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget, og under forudsætning af, at vi har aftalt varen bliver sendt retur til Vandhunden samt har aftalt hvilke firma der skal bruges til at returnere den defekte ting med.

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fuld returret på alle varer, under forudsætning af at varen returneres i samme stand og mængde, samt i originalindpakning, som du modtog den.

Husk

Varer, som du ønsker at returnere, indsendes sammen med en kopi af fakturaen til:

Vandhunden

Kærsholmvej 31, Mou

9280 Storvorde

Når vi har modtaget varen retur, kontrollerer vi at varen lever op til betingelserne ovenfor.
Gør den det, indsætter vi pengene på dit kort.